Privatumo politika

Duomenų apsauga:

VšĮ Kaimo verslo ir rinkų plėtros agentūra (toliau – Agentūra) rūpinasi savo  interesantų  privatumu ir asmens duomenų apsauga, todėl siekia užtikrinti sąžiningą ir skaidrų asmens duomenų tvarkymą bei išsamiai informuoti interesantus  apie jų asmens duomenų tvarkymą.

Ši privatumo politika ir Asmens duomenų tvarkymo viešojoje įstaigoje Kaimo verslo ir rinkų plėtros agentūroje taisyklės nustato pagrindinius aspektus, susijusius su Agentūros interesantų asmens duomenų tvarkymu.

Agentūros duomenų apsaugos pareigūno kontaktai: Marius Petrauskas, el. pašto adresas: m.petrauskas@litfood.lt
 

Mes renkame šiuos asmens duomenis:

  • viešųjų pirkimų organizavimo ir vykdymo tikslais – pirkime dalyvaujančio tiekėjo vardas, pavardė, asmens kodas, gimimo data, adresas, telefono numeris, el. pašto adresas, atsižvelgiant į pirkimo objektą ir kvalifikacinius reikalavimus galimi ir kiti asmens duomenys.
  • tiesioginės rinkodaros tikslu – vardas, pavardė, telefono numeris, el. pašto adresas.
  • įdarbinimo į konkrečias pareigas  įstaigoje  tikslu – vardas, pavardė, gimimo data, telefono numeris, darbovietė, el. pašto adresas, gyvenamoji vieta (adresas), išsilavinimas, pageidaujamas darbas, gyvenimo aprašymo gavimo data, asmeninės savybės, darbo patirtis: paskutinė darbovietė, darbo stažas darbovietėje, užimtos pareigos, kita darbo patirtis; užsienio kalbų mokėjimas: kalba, skaitymo, rašymo, kalbėjimo lygiai; gebėjimas dirbti kompiuterio programomis, kiti duomenys ir motyvai, pageidaujamas atlyginimas; kita gyvenimo aprašyme, rekomendacijoje ir (ar) motyvaciniame laiške pateikiama informacija. Šie Asmens duomenys yra tvarkomi sutikimo pagrindu ir saugomi 2 (du) mėnesius po konkurso/atrankos  galiojimo pabaigos.
  • veiklos viešinimo tikslu – duomenų subjekto atvaizdas, vardas, pavardė. Šie Asmens duomenys yra tvarkomi Duomenų subjekto sutikimo pagrindu ir saugomi 4 (keturis) metus po sutikimo gavimo dienos;
  • bet kokie kiti Jūsų asmens duomenys, kuriuos Jūs galite pateikti mums bet kuriuo metu, su mumis bendraudami – parašydami elektroniniu paštu, rašydami ar skambindami telefonu ar atvykę į buveinės vietą. Šie duomenys tvarkomi duomenų subjekto sutikimu ir saugomi 4 metus.

 

Kaip tvarkome asmens duomenis:

Tvarkomų interesantų asmens duomenų atžvilgiu Agentūra yra duomenų valdytojas.

Asmens duomenys tvarkomi vadovaujantis Bendruoju duomenų apsaugos reglamentu (ES) 2016/679 ir Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo bei kitų teisės aktų nustatytų reikalavimų.  Asmens duomenys tvarkomi tiksliai, sąžiningai, teisėtai ir saugiai. Agentūra, tiek nustatydama asmens duomenų tvarkymo priemones, tiek paties duomenų tvarkymo metu, įgyvendina tinkamas teisės aktuose nustatytas duomenų apsaugos technines ir organizacines priemones, skirtas apsaugoti tvarkomus asmens duomenis nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, sugadinimo, pakeitimo, praradimo, atskleidimo, taip pat nuo bet kokio kito neteisėto tvarkymo.

Kokios Jūsų teisės:

Duomenų subjektai turi šias teises, įtvirtintas Bendrajame duomenų apsaugos reglamente (toliau – Reglamentas):

  1. teisę žinoti (būti informuotam) apie savo asmens duomenų tvarkymą Agentūroje;
  2. teisę susipažinti su savo tvarkomais asmens duomenimis ir kaip jie yra tvarkomi;
  3. teisę reikalauti ištaisyti, sunaikinti savo asmens duomenis arba sustabdyti, išskyrus saugojimą, savo asmens duomenų tvarkymo veiksmus, kai duomenys tvarkomi nesilaikant Reglamento, ADTAĮ ir kitų teisės aktų nuostatų;
  4. teisę reikalauti ištrinti („teisė būti pamirštam“) savo asmens duomenis, jei tai galima pagrįsti viena iš Reglamento 17 straipsnio 1 dalyje nurodytų priežasčių;
  5. teisę apriboti savo asmens duomenų tvarkymą, kai taikomas bent vienas iš Reglamento 18 straipsnio 1 dalyje nurodytų atvejų;
  6. teisę į duomenų perkeliamumą, kai asmens duomenys tvarkomi sutikimu pagal Reglamento 6 straipsnio 1 dalies a punktą arba 9 straipsnio 2 dalies a punktą arba sutartimi pagal 6 straipsnio 1 dalies b punktą ir duomenys yra tvarkomi automatinėmis priemonėmis;
  7. teisę nesutikti, kad būtų tvarkomi jų asmens duomenys, kai šie asmens duomenys yra tvarkomi pagal Reglamento 6 straipsnio 1 dalies f punktą, išskyrus atvejus, kai duomenų valdytojas įrodo, kad duomenys tvarkomi dėl įtikinamų teisėtų priežasčių, kurios yra viršesnės už duomenų subjekto interesus, teises ir laisves, arba siekiant pareikšti, vykdyti ar apginti teisinius reikalavimus;
  8. teisę, kad jam nebūtų taikomas tik automatizuotu duomenų tvarkymu, įskaitant profiliavimą, grindžiamas sprendimas;
  9. teisę gauti pranešimą apie asmens duomenų saugumo pažeidimą.


Kaip galite įgyvendinti savo teises?

Norėdami įgyvendinti savo teises, prašymus, skundus ar reikalavimus galite pateikti Agentūrai raštu:

  • elektroniniu paštu: info@litfood.lt;
  • siunčiant paštu adresu L. Stuokos-Gucevičiaus g. 9-12, LT-01122, Vilnius;
  • atvykus į Įstaigą, adresu L. Stuokos-Gucevičiaus g. 9-12, LT-01122, Vilnius;

Gautus prašymus, skundus ar reikalavimus atsakysime raštu teisės aktų nustatyta tvarka ir terminais ir stengiamės pateikti Jums informaciją kiek įmanoma greičiau, bet ne vėliau kaip per 20 darbo dienų nuo prašymo gavimo dienos. Šis laikotarpis išimtinais atvejais gali būti pratęstas iki 40 darbo dienų, atsižvelgiant į prašymų sudėtingumą.

Jeigu Agentūra nesugebės suteikti Jums reikiamos informacijos ir (ar) turėsite pretenzijų dėl to, kaip yra tvarkomi Jūsų asmens duomenys, Jūs turite teisę kreiptis į Valstybinę duomenų apsaugos inspekciją, pateikdami skundą.

 

Asmens duomenų gavėjai:

Agentūra tvarkydama Jūsų asmens duomenis gali  pasitelkti ir perduoti Jūsų asmens duomenis  asmens duomenų tvarkytojams, kurie teikia Agentūrai paslaugas (atlieka funkcijas, t. y. auditoriai, teisininkai, informacinių technologijų paslaugų teikėjai ir kiti paslaugų teikėjai), ir tvarko Jūsų duomenis Agentūros, kaip duomenų valdytojo, vardu.

Duomenų tvarkytojai turi teisę tvarkyti asmens duomenis tik pagal Agentūros nurodymus ir tik ta apimtimi, ir tiek, kiek tai yra būtina. Agentūra pasitelkdama įvairius duomenų tvarkytojus, imamasi visų reikiamų priemonių, siekdama užtikrinti, kad ir mūsų duomenų tvarkytojai būtų įgyvendinę tinkamas organizacines ir technines asmens duomenų saugumą užtikrinančias priemones bei visų priemonių saugant asmens duomenis.

Asmens duomenys gali būti perduodami valstybės įstaigoms ir institucijoms, kitiems asmenims, vykdantiems įstatymų jiems pavestas tiesiogines funkcijas.


Kontaktiniai duomenys:

Visais asmens duomenų tvarkymo klausimais maloniai prašome susisiekti žemiau nurodytais rekvizitais skambinant žemiau nurodytu telefonu ar siunčiant paklausimą el. paštu arba registruotu laišku:

Viešoji įstaiga „Kaimo verslo ir rinkų plėtros agentūra“
Juridinio asmens kodas: 304894892
Adresas: L. Stuokos-Gucevičiaus g. 9-12, LT-01122, Vilnius

Tel.: +370 52 64 9035

 

  Prenumeruoti naujienas

Kontaktai

VšĮ  Kaimo verslo ir rinkų plėtros agentūra
Direktorius Šarūnas Celiešius
Registruota buveinė juridinių asmenų registre:
L. Stuokos-Gucevičiaus g. 9-12, LT-01122 Vilnius
Tel. +370 52 649035

Buveinė:
L. Stuokos-Gucevičiaus g. 9-12, LT-01122 Vilnius
Tel. +370 52 649035
El. paštas info@litfood.lt
Įmonės kodas 304894892
PVM mokėtojo kodas LT100011866612
Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre

Darbo laikas:
I – IV: 8:00 – 17:00
      V: 8:00 – 15:45
VI – VII: Nedirbame
X